Organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen

 

Creatieve organisatieadviseur/ontwikkelaar

(Interim) Projectmanagement I Facilitator  Hardlooptrainer I Runningtherapeut 


Organisatieontwikkeling & Advies

Analyse, advies en projectmanagement  (ook interim) in beleidsmatige en organisatorische vraagstukken op het gebied van

Leefstijl, Vitaliteit & Kwaliteit

 

  • Vitaliteitsmanagement in de zorg  Advies, coaching, ontwerp, vitaliseren en implementeren van vitale systemen in de zorg.  Vanuit de vitaliteit van mensen en de vraag 'Doet het ertoe'  versimpelen, verbeteren en versterken van professionaliteit en vergoten van energie van medewerkers. Op zoek naar duurzame oplossingen die werken.
  • Verandermanagement, visie- en strategieontwikkeling Met aandacht voor cultuur, gedrag en groepsdynamica. 
  • Teamontwikkeling trajecten en workshops voor vitale teams! 
  • Interim & projectmanagement Een passende oplossing voor een  tijdelijke situatie en/of om een project aan te sturen, te begeleiden, succesvol te realiseren of  vlot te trekken. Hands- on! 

 

Running & Bewegen 

Verandering bewerkstelligen in jouw (persoonlijke) organisatie? Of de wereld van beleid en strategie werkend maken? Gebruik de letterlijke kracht van beweging en maak stappen. Het werkt. 

 

  • Running Gericht (als organisatie/team) naar een doel toe werken. Hardlooptrainingen op maat, verfrissende inzichten en aandacht voor natuurlijk bewegen. Bewegen als onderdeel van de strategie kan ook: met praktische vertalingen naar leiderschap in relatie tot de organisatie. 
  • Let's Move! Beweegworkshop Ervaar de kracht van beweging. Zet jezelf in beweging en leer hoe je de ander in beweging krijgt. Over ons brein, de effecten van bewegen en leefstijl.  
  • Sportrusten In 100 dagen naar jouw persoonlijke doel! 
  • Run your company Krijg beweging in je klant en in je bedrijf! Organiseren van een inspirerend en energiek event op maat. 

organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen   Van visie naar realisatie. Slimme kilometers maken. 

M +(31) 06 10 39 25 10

E  marjanneroel@m-ooh.nl 

Gevestigd te Baarn.