Organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen

RUN YOUR COMPANY!

 

Creatieve organisatieadviseur/ontwikkelaar

(Interim/project)management 

Trainer, auditor en facilitator

Kwaliteit & Vitaliteit  


Organisatieontwikkeling & Advies

Management, advies  (ook interim) en training in beleidsmatige en organisatorische vraagstukken op het gebied van

Kwaliteit & Vitaliteit 

 

  • Kwaliteits/verbetermanagement in de zorg              Advies, coaching, ontwerp, vitaliseren en implementeren van vitale systemen in de zorg.  Vanuit de vitaliteit van mensen en de vraag 'Doet het ertoe'  versimpelen, verbeteren en versterken van professionaliteit en vergoten van energie van medewerkers. Nieuwe rituelen creëren, met behoud van wat werkt. Op zoek naar duurzame oplossingen die werken voor mensen. Én blije klanten oplevert!
  • Verandermanagement, visie- en strategieontwikkeling Met aandacht voor cultuur, gedrag en groepsdynamica. 
  • Teamontwikkeling                                                                      Trajecten en workshops voor teams die werk willen maken van kwaliteit & vitaliteit! Eigenaarschap, leiderschap en verbeteren: gewoon doen. 
  • Interim & projectmanagement                                                  Een passende oplossing voor een  tijdelijke situatie en/of om een project aan te sturen, te begeleiden, succesvol te realiseren of  vlot te trekken. Hands- on! 

 

Running & Bewegen 

Verandering bewerkstelligen in jouw (persoonlijke) organisatie? Of de wereld van beleid en strategie werkend maken? Gebruik de letterlijke kracht van beweging en maak stappen. Het werkt. 

 

  • Running Gericht (als organisatie/team) naar een doel toe werken. Hardlooptrainingen op maat, verfrissende inzichten en aandacht voor natuurlijk bewegen. Bewegen als onderdeel van de strategie kan ook: met praktische vertalingen naar leiderschap in relatie tot de organisatie. 
  • Let's Move! Ervaar de kracht van beweging. Zet jezelf in beweging en leer hoe je de ander in beweging krijgt. Over ons brein, de effecten van bewegen en leefstijl.  
  • Sportrusten In 100 dagen naar jouw persoonlijke doel! 
  • Run your company Krijg beweging in je klant en in je bedrijf! Organiseren van een inspirerend en energiek event op maat. 

Neem gerust contact op om even te sparren hoe je principes van  hardlopen als metafoor kunt benutten in jouw organisatie:

     1. Durf te dromen! Visualiseer je droomprestatie.

     2. Ga experimenteren, leren en gewoon doen.

     3. Houd connectie met je doel, zet door en pas aan. 

     4. Vier succes, leef je verhaal en blijf ontwikkelen. 

 


organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen   Van visie naar realisatie. Slimme kilometers maken. 

M +(31) 06 10 39 25 10

E  marjanneroel@m-ooh.nl 

Gevestigd te Baarn.